Vegetarisch eten is een feest!

lekker en gevarieerd vegetarisch

Spaghetti met avocado en koriander

Een reactie plaatsen

spaghetti met avocado en tomaat

Dit is een erg lekker, fris, zomers en snel spaghetti-gerecht!

Het recept komt uit het receptenmagazine Boodschappen.

Ingrediënten:

  • 2 bakjes cherry-tomaatjes, gehalveerd
  • 2 eetlepels gehakte verse koriander
  • rasp en sap van 1 citroen
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 avocado’s, geschild, in blokjes
  • 300 gram (volkoren) spaghetti
  • 2 eetlepels (platte) peterselie

Meng de tomaatjes met de koriander, citroenrasp en -sap, knoflook, olijfolie, avocado, zout en peper.
Kook de spaghetti beetgaar en giet af.
Meng de warme spaghetti met het tomaten-avocadomengsel (verwarm eventueel kort in een hete wok) en serveer.
Bestrooi met peterselie en eventueel wat Parmezaanse kaas.

Advertenties

Auteur: Marianne Panneman

Ik werk als creatieve (schrijf)coach voor vrouwen met werk- en levensvragen én geef creatieve schrijfworkshops en -cursussen gericht op persoonlijke groei en schrijfplezier. Ik houd van schrijven, vegetarisch koken, schilderen en wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s