Vegetarisch eten is een feest!

lekker en gevarieerd vegetarisch

Spelt-flensjes met frambozen, bosbessen en bramen

Een reactie plaatsen

speltflensjes met bosvruchten bewerkt

Een heerlijk en erg eenvoudig nagerecht: flensjes van speltmeel en haverdrink, met bosvruchten!

Met dit recept doe ik mee aan de Happy Veggie Contest van Lima. Als je wilt, kun je op dit recept stemmen door hier te klikken. Wie stemt maakt kans op een mand vol met Lima-producten. Alvast bedankt!

Ingrediënten (voor 8 flensjes):

  • 100 gram speltmeel
  • 1 mespunt zout
  • 250 ml haverdrink (Lima) (kan ook met soja- of gewone melk)
  • 2 eieren
  • boter om in te bakken
  • verse bosvruchten
  • eventueel poedersuiker

Maak een beslagje van speltmeel, haverdrink, eieren en zout. Bak dan in een kleine koekenpan de flensjes. Houd ze warm.

Leg op ieder bord 2 flensjes, garneer ze met de bosvruchten en strooi er eventueel wat poedersuiker overheen.

 

Advertenties

Auteur: Marianne Panneman

Ik werk als creatieve (schrijf)coach voor vrouwen met werk- en levensvragen én geef creatieve schrijfworkshops en -cursussen gericht op persoonlijke groei en schrijfplezier. Ik houd van schrijven, vegetarisch koken, schilderen en wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s