Vegetarisch eten is een feest!

lekker en gevarieerd vegetarisch

Pappardelle met gorgonzola

1 reactie

pappardelle met gorgonzola bewerkt

Een lekker, simpel en snel pastagerecht met paddenstoelen, peterselie en gorgonzola!

Het recept komt uit de Allerhande.

Ingrediënten:

  • 300 gram pappardelle
  • 400 – 500 gram paddenstoelenmelange
  • 150 gram gorgonzola (dolce)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knofllook
  • 20 gram platte peterselie

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Snijd ondertussen de paddenstoelen in stukken en de gorgonzola in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de paddenstoelen en knoflook 5 minuten op middelhoog vuur.

Giet de pasta af. Meng de paddenstoelen, gorgonzola en peterselie door de pasta. Breng op smaak met peper en zout en serveer.

 

Advertenties

Auteur: Marianne Panneman

Ik werk als creatieve (schrijf)coach voor vrouwen met werk- en levensvragen én geef creatieve schrijfworkshops en -cursussen gericht op persoonlijke groei en schrijfplezier. Ik houd van schrijven, vegetarisch koken, schilderen en wandelen.

One thought on “Pappardelle met gorgonzola

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s