Vegetarisch eten is een feest!

lekker en gevarieerd vegetarisch

Naanpizza’s met raapstelen en tomaat

Een reactie plaatsen

Supermakkelijk en erg lekker zijn deze naan-pizza’s !

Je belegt de naanbroden met een tomaten- of paprikaspread, raapstelen, tomaatjes, wat olijven en geraspte kaas, even in de oven, en dat is het !

Lekker met een frisse salade.

Het recept vond ik in het blad van EkoPlaza.

Ingrediënten:

Het recept gaat uit van 1 naanbrood per persoon, maar dat is wat weinig. Ik raad aan 1,5 – 2 naanbroden per persoon!

  • 4-6 naanbroden (Tip: de naanbroden bij de EkoPlaza waren op, dus kocht ik ze deze keer bij een Surinaamse toko (diepvries), erg lekker)
  • potje Allos Paprika of Tomaat-spread (broodbeleg, ander merk kan natuurlijk ook)
  • 2 bosjes raapstelen, gewassen, kleingesneden en uitgelekt
  • ongeveer 16 gemengde kleine tomaatjes, gehalveerd
  • 100 gram geraspte kaas
  • handje (zwarte) olijven

Bak de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking een paar minuten in de oven. Laat de oven aan staan.

Besmeer de naans met de spread en verdeel de raapstelen, de halve tomaatjes en de olijven erover. (Je houdt misschien wat raapstelen over, lekker om een salade mee te maken.)

Bestrooi met de kaas en zet een paar minuten (3-5) in de oven tot de kaas gesmolten is.

Lekker met een frisse salade, van bijvoorbeeld de rest van de raapsteeltjes, stukjes appel en een gekookt eitje.

Advertenties

Auteur: Marianne Panneman

Ik werk als creatieve (schrijf)coach voor vrouwen met werk- en levensvragen én geef creatieve schrijfworkshops en -cursussen gericht op persoonlijke groei en schrijfplezier. Ik houd van schrijven, vegetarisch koken, schilderen en wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s