Vegetarisch eten is een feest!

lekker en gevarieerd vegetarisch

Koolrabitortilla met geitenkaas

Een reactie plaatsen

Erg lekkere tortilla of aardappelomelet met dunne plakjes koolrabi, ui en verse geitenkaas.

Heerlijk met een frisse salade.

Het recept stond onlangs in het magazine Lekker (w)eten van EkoPlaza.

Ingrediënten:

  • 250 gram vastkokende aardappelen, geschild en in dunne plakjes
  • 2 uien, in halve ringen
  • olijfolie om in te bakken
  • 1 grote of 2 kleine koolrabi’s, in dunne plakjes
  • zout en peper
  • blaadjes van een paar takjes tijm
  • 4 eieren
  • 125 gram verse geitenkaas

Bak de plakjes aardappel goudbruin in een scheut olijfolie. Voeg na 5 minuten de uien toe en bak 5 minuten mee. Schep regelmatig om.

Doe de plakjes koolrabi, tijm, zout en peper erbij en bak nog eens 5 minuten.

Klop intussen de eieren los met zout en peper en geitenkaas en giet over het aardappel-koolrabi-mengsel. Laat rustig stollen met de deksel erop.

Draai de tortilla om met behulp van een groot bord, laat terug in de pan glijden en bak ook de andere kant mooi bruin in een paar minuten. Snijd in parten en serveer.

Advertenties

Auteur: Marianne Panneman

Ik werk als creatieve (schrijf)coach voor vrouwen met werk- en levensvragen én geef creatieve schrijfworkshops en -cursussen gericht op persoonlijke groei en schrijfplezier. Ik houd van schrijven, vegetarisch koken, schilderen en wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s