Vegetarisch eten is een feest!

lekker en gevarieerd vegetarisch

Penne met paddenstoelen, citroen en salie

Een reactie plaatsen

Superlekker en erg makkelijk pastagerecht ! Het geheime ingrediënt is de salie.

Het recept, dat ik een ietsiepietsie heb aangepast, vond ik op de website MyFoodBlog.

Ingrediënten:

voor 2 personen

  • 2 eetlepels roomboter
  • 200- 250 gram kastanjechampignons of gemengde paddenstoelen, fijngesneden
  • rasp van 1 biologische citroen
  • 50 gram versgeraspte Parmezaanse kaas
  • 5 salieblaadjes, fijngesneden
  • zwarte peper naar smaak
  • 150 – 175 gram (volkoren) penne

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

Smelt intussen in een koekenpan de roomboter en bak hierin de champignons op middelhoog vuur. Voeg dan salie, citroenrasp en peper toe.

Draai het vuur uit en voeg de geraspte kaas toe.

Serveer de penne met de saus er bovenop.

 

Advertenties

Auteur: Marianne Panneman

Ik werk als creatieve en narratieve (schrijf)coach met mensen met werk- en levensvragen én geef creatieve schrijfworkshops en -cursussen gericht op persoonlijke groei. Ik houd van schrijven, vegetarisch koken, schilderen en wandelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.